Till dig som annonsör

4 SAKER SOM GYNNAR DIG!

1.
Vi är gratistidning och når 100% av alla hushåll.
Vi når fortfarande alla företag i Valdemarsvik.

Vi delar ut 9 300 tidningar under september-maj.
En ökning med 40% eller 3.600 exemplar mot 2014.

2.
Vi delar ut till de kommundelar i Söderköping, Åtvidaberg och Gamleby som gränsar till Valdemarsviks kommun.

Vi når därmed ytterligare ca 4.500 hushåll och potentiella kunder för er.

Vi kommer ut de kommundelar som gränsar till Valdemarsviks kommun såsom Östra Ryd,
Mogata, Bottna, Norra och Södra Finnö, Ramsdal, Börrum m.fl., inte bara Ramsdal.

3.
Vi delar ut tidningen till alla fritidshus i hela utdelningsområdet under juni, juli och augusti.

Vi delar ut 14.000 tidningar  under juni-augusti.
En ökning med 61% eller 5.300 ex mot 2014.

4.
Vi kommer ut på fredagar innan lönehelg.

Att vi blivit gratistidning möjliggör kortare tid mellan annonsbokning och utgivning samt att tidningen delas ut på fredagen innan lönehelg. Avvikelse kan dock ske beroende på årstid.
Se utgivningsschema>>>

Målgrupp
Du som företagare vet säkert vem du riktar din marknadsföring mot och då är det viktigt att använda den bästa marknadsföringskanalen. Med största säkerhet finns din primära målgrupp inom kommungränsen, eller strax utanför, och där bör därför största insatsen göras.

Många företag gör felet att försöka locka nya kunder genom att t.ex. annonsera i andra media. Man kan lockas att tro att med en större upplaga och större utgivningsområde är Norrköpings Tidningar ett bättre alternativ, men hur stor är möjligheten att läsare i Finspång eller Norrköping vänder sig till företagare i Valdemarsvik. De lokala sidorna läses dessutom till största del av lokala läsare, inte andra, därför krävs annonsering på annan plats i tidningen och även då hoppas på att man är villig att köpa tjänster/produkter 5-10 mil från hemorten.

ValdemarsviksBladet når ut till 100% av alla hushåll i Valdemarsviks kommun, det gör inget annat media i kommunen med omnejd.

Olika marknadsföringskanaler
I Valdemarsvik finns några alternativ, t.ex. Norrköpings Tidningar, Postens ODR, Radio Wix, affischering, lägga flygblad i brevlådan och ValdemarsviksBladet.

Annonsera i ValdemarsviksBladet är det mest kostnadseffektiva alternativet av alla ovanstående där tryckkostnad, porto- eller annan distributionskostnad ingår i annonspriset. Dessutom har du möjlighet att få fram ditt budskap på ett tydligare sätt då det numera är offsettryck. Främst bilder ser mycket bättre ut än tidigare och i NT.

Varför ValdemarsviksBladet?
ValdemarsviksBladet är ett ypperligt val för att nå din primära kundgrupp, dvs. hemmamarknaden, på ett kostnadseffektivt och kvalitetsmässigt bra sätt. Att annonsera i dagstidningar är både dyrt, sämre tryckkvalitet på annonsen samt svårt att få andra än Valdemarsviksbon att läsa annonsen.

Tydligare budskap
Du är välkommen att höra av dig till oss för att hjälpa till med att göra ditt budskap i annonseringen tydligare för kunden. Enklare layout ingår i annonspriset, men det kanske kan vara värt att satsa några extra kronor på att göra annonsen ännu bättre. Framförallt kanske mera bilder användas när trycket medger detta, kanske även färgannonser.

Tips!
 Ha ett eller flera tydliga erbjudanden, inte bara rabatter. 

Ladda ner vår säljfolder och läs mera >>>

Välkomna att kontakta oss!